Custom Search



INEDIT The car which is running only with water

Revolutioneaza industria auto

Masina care merge cu apa, suc sau vodca

sâmbata, 09 mai 2009




HOBBY. Fratii Bordeianu au peste 30 de inventii la activ
Doi frati din Bacau au inventat un motor care functioneaza, in principiu, cu apa. La fel de bine o ia din loc, insa, si cu suc sau orice lichid care contine alcool, cum ar fi vodca, vinul, berea sau otetul.




Florin Craciun


Fratii Petru si Gheorghe Bordeianu au inventat un generator de ioni, care separa oxigenul de hidrogen, astfel ca, practic, motorul functioneaza cu orice lichid care contine cele doua elemente chimice. Cei doi au lucrat la Fabrica de avioane, unde au prins pasiune pentru motoare si, in timp, au creat peste 30 de inventii in acest domeniu.
"Am fost la RAR, unde noxele au iesit zero, iar la teste am prins 160 de kilometri pe ora cu pedala de acceleratie la jumatate", spune Gheorghe Bordeianu. Doar aprinderea se face cu benzina, dupa care motorul trece pe suc, la fel ca in cazul instalatiilor cu GPL. Fratii Bordeianu spera ca inventia va fi omologata in acest an la Graz, in Austria, la Institutul de Motoare Termice si sunt convinsi ca oamenii cu posibilitati vor da navala sa se asocieze in aceasta idee ce va revolutiona lumea.

For the english version ... contact me at seitannarcis@gmail.com